Спіральки рисові Код/Артикул 20
Спіральки рисові Код/Артикул 20
149 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Спіральки є безглютеновими
- Та через те, що зберігаються на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Спіральки можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості.
- Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливі наші безглютенові спіральки?
- Це альтернатива улюбленому продукту для тих, у кого непереносимість глютену та алергії.
- Також безглютенові вироби обирають люди, які дбають про здорове харчування.
- А для діток ми створили дитячі макарони у формі ведмедиків, зайчиків та каченят.
Чим безглютенові макарони кращі за пшеничні?
- Пшениця при обробці втрачає поживні речовини та клітковину. Безглютенові макарони мають більше корисних елементів у складі та легше засвоюються організмом.
- При частому вживанні пшенична клейковина, тобто глютен: порушує всмоктування поживних речовин, уповільнює метаболізм, негативно впливає на ендокринну систему та гормональний фон.
- Ми не закликаємо повністю відмовитись від пшеничного борошна. Але точно радимо зменшити його кількість, віддати перевагу цільнозерновому та безглютеновому.
Які безглютенові спіральки/пасту обрати?
- Рисові за смаком найбільш нейтральні та нагадують пшеничні. Містять вітаміни групи В та Е.
- Гречані мають виражений гречаний аромат та смак, темного кольору, розсипчастої структури. Багаті на антиоксиданти, вітаміни групи В, залізо та фолієву кислоту.
- Кукурудзяні мають легкий кукурудзяний аромат та смак, щільні за структурою. Містять клітковину, вітаміни групи В, Е та А.
- Макарони з борошна зеленої гречки – найкорисніші серед усіх, адже це джерело поживних речовин. Містять кремній, кальцій, фосфор, калій, магній та мідь, вітаміни групи В та клітковину.
- Пшоняна паста ніжна, легкий пшоняний післясмак. Містить рекордну кількість калію та вітаміни: А, В1, В2, В5 і РР, а також натуральну клітковину та амінокислоти. Крім того, має велику кількість вітаміну D, тому корисна для дітей.
Спосіб приготування:
- Макаронні вироби занурити у киплячу воду з розрахунку 100 г макаронних виробів на 1 л води (можна воду посолити).
- Перемішуючи, довести до кипіння і варити на помірному вогні до готовності 5-7 хв.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії