Спіральки рисові Код/Артикул 20

Спіральки рисові Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
149 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Спіральки є безглютеновими
  • Та через те, що зберігаються на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Спіральки можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості.
  • Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Чим особливі наші безглютенові спіральки?

  • Це альтернатива улюбленому продукту для тих, у кого непереносимість глютену та алергії.
  • Також безглютенові вироби обирають люди, які дбають про здорове харчування.
  • А для діток ми створили дитячі макарони у формі ведмедиків, зайчиків та каченят.

Чим безглютенові макарони кращі за пшеничні?

  • Пшениця при обробці втрачає поживні речовини та клітковину. Безглютенові макарони мають більше корисних елементів у складі та легше засвоюються організмом.
  • При частому вживанні пшенична клейковина, тобто глютен: порушує всмоктування поживних речовин, уповільнює метаболізм, негативно впливає на ендокринну систему та гормональний фон.
  • Ми не закликаємо повністю відмовитись від пшеничного борошна. Але точно радимо зменшити його кількість, віддати перевагу цільнозерновому та безглютеновому.

Які безглютенові спіральки/пасту обрати?

  • Рисові за смаком найбільш нейтральні та нагадують пшеничні. Містять вітаміни групи В та Е.
  • Гречані мають виражений гречаний аромат та смак, темного кольору, розсипчастої структури. Багаті на антиоксиданти, вітаміни групи В, залізо та фолієву кислоту.
  • Кукурудзяні мають легкий кукурудзяний аромат та смак, щільні за структурою. Містять клітковину, вітаміни групи В, Е та А.
  • Макарони з борошна зеленої гречки – найкорисніші серед усіх, адже це джерело поживних речовин. Містять кремній, кальцій, фосфор, калій, магній та мідь, вітаміни групи В та клітковину.
  • Пшоняна паста ніжна, легкий пшоняний післясмак. Містить рекордну кількість калію та вітаміни: А, В1, В2, В5 і РР, а також натуральну клітковину та амінокислоти. Крім того, має велику кількість вітаміну D, тому корисна для дітей.

Спосіб приготування:

  • Макаронні вироби занурити у киплячу воду з розрахунку 100 г макаронних виробів на 1 л води (можна воду посолити).
  • Перемішуючи, довести до кипіння і варити на помірному вогні до готовності 5-7 хв.