Зелений чай класичний Код/Артикул 20
177 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Китай
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особливий зелений чай класичний?
- Класичний зелений китайський чай.
- У Китаї його називають Луй Чжу, що означає «зелені перли».
- Особливість цього чаю — цілісні листочки, щільно скручені в кульки.
- Завдяки цьому чай довго зберігається свіжим та насиченим.
- Кульки також зберігають активні речовини та подовжують термін зберігання.
- Смак насичений, терпкий та освіжальний.
У чому користь зеленого чаю?
- Антиоксидантні властивості. Зелений чай містить антиоксиданти, зокрема катехіни, епігалокатехіни та лайнен, які захищають клітини від пошкоджень, спричинених вільними радикалами. Це запобігає окислювальному стресу та розвитку захворювань.
- Підтримка здоров'я серця. Зелений чай знижує рівень поганого холестерину (LDL) та підвищує рівень хорошого холестерину (HDL). Це своєю чергою знижує ризик серцевих захворювань.
- Підтримка здоров'я мозку завдяки лайнену та катехінам. Вони покращують функцію мозку та пам'ять, знижують ризик розвитку захворювань мозку.
- Підтримка здоров'я шкіри завдяки антиоксидантним властивостям, а також зменшення запалень.
- Зменшення ризику діабету оскільки підвищує чутливість клітин до інсуліну.
- Зменшення ризику раку завдяки антиоксидантним властивостям.
Як заварювати та вживати зелений чай класичний?
- Не заливайте чай окропом. Оптимальна температура води — 75-85°C. Тоді чай матиме насичений смак та аромат.
- Вода має значення! За можливості використовуйте бутельовану мінеральну або гірську воду.
- Щоб заварити чай: закип'ятіть воду й дайте окропу охолонути 5 хв. У заварник насипте 5-7 г чаю (1 ч.л.), залийте невеликою кількістю води та дайте настоятись. Насолоджуйтесь смаком чаю ,)
- Можна заварювати 2 рази.
- Бадьорить не гірше кави ,) тому радимо споживати у першій половині дня.
- А щоб зробити цей ритуал ще приємнішим, доповніть чай нашими корисними смаколиками ,)
Чого не варто?
- Вживати на голодний шлунок.
- Не можна залишати воду в чайнику, якщо збираєтеся заварювати чай повторно.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії