Зелений чай класичний Код/Артикул 20

Зелений чай класичний Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
177 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Китай

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий зелений чай класичний?

  • Класичний зелений китайський чай.
  • У Китаї його називають Луй Чжу, що означає «зелені перли».
  • Особливість цього чаю — цілісні листочки, щільно скручені в кульки.
  • Завдяки цьому чай довго зберігається свіжим та насиченим.
  • Кульки також зберігають активні речовини та подовжують термін зберігання.
  • Смак насичений, терпкий та освіжальний.

У чому користь зеленого чаю?

  • Антиоксидантні властивості. Зелений чай містить антиоксиданти, зокрема катехіни, епігалокатехіни та лайнен, які захищають клітини від пошкоджень, спричинених вільними радикалами. Це запобігає окислювальному стресу та розвитку захворювань.
  • Підтримка здоров'я серця. Зелений чай знижує рівень поганого холестерину (LDL) та підвищує рівень хорошого холестерину (HDL). Це своєю чергою знижує ризик серцевих захворювань.
  • Підтримка здоров'я мозку завдяки лайнену та катехінам. Вони покращують функцію мозку та пам'ять, знижують ризик розвитку захворювань мозку.
  • Підтримка здоров'я шкіри завдяки антиоксидантним властивостям, а також зменшення запалень.
  • Зменшення ризику діабету оскільки підвищує чутливість клітин до інсуліну.
  • Зменшення ризику раку завдяки антиоксидантним властивостям.

Як заварювати та вживати зелений чай класичний?

  • Не заливайте чай окропом. Оптимальна температура води — 75-85°C. Тоді чай матиме насичений смак та аромат.
  • Вода має значення! За можливості використовуйте бутельовану мінеральну або гірську воду.
  • Щоб заварити чай: закип'ятіть воду й дайте окропу охолонути 5 хв. У заварник насипте 5-7 г чаю (1 ч.л.), залийте невеликою кількістю води та дайте настоятись. Насолоджуйтесь смаком чаю ,)
  • Можна заварювати 2 рази.
  • Бадьорить не гірше кави ,) тому радимо споживати у першій половині дня.
  • А щоб зробити цей ритуал ще приємнішим, доповніть чай нашими корисними смаколиками ,)

Чого не варто?

  • Вживати на голодний шлунок.
  • Не можна залишати воду в чайнику, якщо збираєтеся заварювати чай повторно.