Фундук смажений бланшований Код/Артикул 20
Фундук смажений бланшований Код/Артикул 20
274 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Туреччина
Жиры
64 г
білки
15 г
вуглеводи
11 г
Калорійність
671 ккал
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
У чому користь фундука бланшованого?
- Фундук — це окультурена форма ліщини (лісового горіха).
- Бланшований фундук — це горіх, повністю позбавлений зовнішнього лушпиння.
- Бланшування відбувається за допомогою водяної пари та легкого обсмаження у печі.
- Містить більше вітаміну Е (вітаміну молодості), ніж інші горіхи: 21 мг у 100г (добова потреба 8-12мг).
- Регулярне вживання бланшованого фундука допомагає роботі серцево-судинної системи. Він багатий на кальцій та магній ( кальцій (188 мг/100г) — добова потреба 1000мг, магній (310мг/100г) — добова потреба 400мг.
- Містить до 60% жирних олій, які складаються з гліцеридів олеїнової, стеаринової і пальмітинової кислот. Вони зміцнюють судини і запобігають розвитку атеросклерозу.
Як вживати фундук бланшований?
- Фундук бланшований широко застосовується як окрема закуска, як інгредієнт різноманітних соусів, салатів.
- Для приготування солодких страв: шоколаду, цукерок, тортів, тістечок, всілякої випічки. Можна його додавати до куті чи різдвяної випічки з маком.
- Готуйте фундукову пасту і поливайте нею млинці і вівсянку.
- Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або хоча б на 8 год, щоб усі вітаміни та мінерали точно засвоїлися :)
- Денна норма фундука: 30г — для дорослих, 4-5 горішків — діткам від 3-х років, 10-15 горішків — з 12-ти років.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії