Нут преміум (крупний) Код/Артикул 20

Нут преміум (крупний) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
265 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Туреччина

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Нут преміум є безглютеновим.
  • Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Такий нут можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Що таке нут преміум та в чому його користь?

  • Нут це вид бобових, який поширений в країнах Близького Сходу.
  • Має приємний горіховий смак.
  • Не містить глютену, тому можна вживати усім, хто страждає на його непереносимість.
  • Один з найбагатших білкових продуктів у 100 грамах нуту аж 25 грамів білка. Памятаймо, що саме білок це основа наших м'язів та усіх систем організму.
  • Має низький глікемічний індекс 28 та високий вміст клітковини. Тому нут не піднімає глюкозу в крові і дарує тривалу ситість.
  • Джерело амінокислоти метіонін, яка руйнує поганий холестерин в організмі та попереджає ожиріння печінки.
  • Нут містить багато заліза 6,2мг, яке бере участь в усіх обмінних процесах. Особливо радимо включати його у раціон жінкам, завдяки позитивній дії на репродуктивну систему.

Яка відмінність між нутом преміум і нутом?

  • Нут преміум ми привозимо із Туреччини. Він іншого сорту, тому крупніший.
  • Нут вирощений в Україні і він трішки менший за розміром.

Як готувати та вживати нут преміум?

  • Перед тим як готувати нут замочіть його на 6-8 годин. Після цього промийте і варіть близько 1-1,5 години.
    Пам'ятайте після замочування нут збільшиться у 2-3 рази.
  • З вареного нуту можна готувати пюре та крем-супи.
  • Додавайте до улюблених овочевих салатів, щоб зробити їх більш ситними. Спробуйте:)
  • Розповідаємо рецепт перекусу від Смаку — 'Запечений нут із приправою карі'
    Замочіть нут на 6-8 годин. Після цього промийте, підсушіть і додайте по смаку карі і морську сіль, перемішайте і випікайте у духовці приблизно 15-20 хв. до готовності.
    Корисний снек для перегляду фільму готовий.
  • Загляніть у рубрику РЕЦЕПТИ, там ви знайдете смачні способи використання нуту.
  • Можна використовувати для пророщення.
    Для цього промийте і замочіть на ніч 3-4 ст.л. нуту в холодній воді. Вранці злийте всю воду та залиште нут в посудині. Можна накрити вологою марлею (але це не обов'язково). Протягом дня промивайте нут 1-2 рази. Коли побачите перші проростки нут вже можна вживати.
    Бажано зберігати проростки в холодильнику та за 2-3 дні спожити. Якщо вживаєте вперше не їжте більше ніж 2-3 ложки проростків на день.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • При захворюваннях шлунково-кишкового тракту перед вживанням обов'язково порадьтесь з лікарем.