Локшина кукурудзяна Код/Артикул 20
Локшина кукурудзяна Код/Артикул 20
162 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1,45 г
білки
6,9 г
вуглеводи
79,7 г
Калорійність
324 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Локшина є безглютеновою.
- Та через те, що зберігаються на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості.
- Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особлива локшина кукурудзяна?
- У складі лише кукурудзяне борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
- Не містить глютену та лактози.
- Містить вітаміни групи В — В3, В6 і В9. Вони нормалізують кислотність шлунка та покращують стан шкіри.
- Джерело каротиноїдів, які в організмі перетворюються в вітамін А. Цей вітамін покращує зір та бере участь в синтезі колагену.
- Кукурудзяна локшина багата на клітковину. Тому її регулярне вживання стимулює роботу кишківника та попереджає закрепи.
Як готувати локшину кукурудзяну?
- Ділимось нашим способом приготування ❤
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою. - З кукурудзяної локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
- Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
- Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії