Сіль рожева гімалайська Код/Артикул 20
Сіль рожева гімалайська Код/Артикул 20
98 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Пакистан
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Чим особлива сіль рожева гімалайська?
- Гімалайська сіль — природна, кристалічна, нерафінована сіль. Без домішок.
- На смак менш солена зі світло-рожевим кольором.
- Містить понад 90 мікроелементів. Найбільш багата на:
- кальцій — відповідає за міцність зубів і кісток,
- калій — підтримує водно-сольовий баланс,
- натрій — виводить токсини з організму,
- хлор — головний інгредієнт шлункового соку,
- сірка — синтезує роботу гормонів.
- Видобувається рожева сіль в Пакистані. А добувають і виготовляють кінцевий продукт в другій за величиною шахті в світі в Khewra (регіон Пенджаб). Знаходиться родовище в 300 км від Гімалаїв. Звідси і така назва.
- Зазначимо, що в цьому регіоні немає шкідливих промислових підприємств, тобто продукт екологічно абсолютно чистий.
- Утворилася вона в найдавніші часи, ще в Юрський період в процесі виверження вулканів в горах, на кордоні Індії та Євразії, поступово осідаючи на висоті 3000 м.
- Величезна перевага цієї солі в тому, що вона видобувається тільки вручну, не піддається ніяким хімічним обробкам, після видобутку просушується на сонці, абсолютно чиста.
Як використовувати сіль рожеву гімалайську?
- Додавайте в усі страви замість звичайної солі: салати, супи. Можна використовувати у десертах та випічці.
- Гімалайську сіль можна додавати у ванни для тіла та ванночки для ніг. Вона пом'якшує шкіру і знімає втому.
- Розрахунок солі для ванни 100 г солі на 1 л води.
- Використовуйте для полоскання хворого горла. Розчиніть 1 ч.л. солі у склянці теплої води та полощіть горло впродовж дня.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Перевищувати добову норму вживання солі — не більше однієї чайної ложки (5 г).
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії