Лате з ячменю шоколад Код/Артикул 20

Лате з ячменю шоколад Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
344 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
21 г
білки
7 г
вуглеводи
53 г
Калорійність
429 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливе лате з ячменю шоколад?

  • Лате з ячменю шоколад — альтернатива класичній каві з молоком або гарячому шоколаду.
  • БЕЗ кофеїну, тому що використовуємо трав'яну каву з ячменю і цикорій. Можна вживати вагітним і діткам.
  • БЕЗ лактози, тому що використовуємо веганські вершки.
  • Можна вживати людям з непереносністю лактози, або якщо ви мінімалізуєте вживання лактози.
  • БЕЗ білого цукру та штучних консервантів. Ми використовуємо лише неочищений корисний кокосовий цукор.
  • Смак схожий на 3в1, проте більш молочний та з корисним складом ❤
  • У складі є терте какао, яке розтоплюється. Разом з какао-порошком вони створюють смачний шоколадний смак.
  • Якщо порівнювати з капучино з ячменю, лате більш ніжне та молочне на смак. Має ванільний посмак.
  • Якщо любите більш кавовий смак, то спробуйте капучино: гречане, без цукру та класичне.
  • Є ще інші смаки лате: кориця та ваніль.
  • Якщо любите каву без молока, вам підійде трав'яна кава з цикорію та ячменю.

Яка користь лате з ячменю?

  • У ячмені є усі вітаміни групи В та вітаміни: А, E i D.
  • Містить інулін, який покращує травлення. Він підтримує кишкову мікрофлору, стабілізує рівень глюкози в крові та покращує засвоєння кальцію.
  • Цикорій — джерело вітамінів групи В, які відповідають за міцну нервову систему та гарний настрій.

Як вживати лате з ячменю?

  • Залийте 2 ч.л. порошку 100 мл гарячої води та перемішайте.
  • Доповніть нашим корисним печивком або батончиком ,)

Як готувати холодне лате?

  • 3-4 ч.л. лате залийте 25-30 мл гарячої води.
  • До цього додайте ще 200 мл, проте вже холодної питної води та лід.
  • Або гляньте відео, як готувати :)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносності продукту.