Кунжут чорний Код/Артикул 20

Кунжут чорний Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
184 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Індія
Жиры
49,7 г
білки
17,7 г
вуглеводи
11,7 г
Калорійність
573 ккал

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особливий кунжут чорний?

  • Кунжут — це насіння трав'янистої рослини роду сезам.
  • Саме чорний кунжут — найкорисніший вид кунжуту. Містить на 60% більше кальцію, ніж білий.
  • Чорний кунжут не піддають шліфуванню. Цим зумовлений його чорний колір.
  • Має приємний горіховий аромат, який особливо відчувається при обсмажуванні насіння, а на смак характерна легка гірчинка.
  • Чорний кунжут — це сильний антиоксидант, який нейтралізує дію вільних радикалів та допомагає нам довше зберігати молодість і красу.
  • Кунжут — основний складник пасти тахіні.
  • Цінне та корисне джерело кальцію: 100 г насіння містить добову норму кальцію. Він необхідний для правильної роботи м'язової тканини, міцності кісток та зубів.
  • Багатий на клітковину: лише 30 г кунжуту забезпечує 12% денної норми клітковини для організму. Клітковина стимулює травлення та виведення токсинів з організму.
  • Кунжут містить магній, який сприяє зниженню артеріального тиску та підтримує роботу нервової системи.

Як вживати кунжут чорний?

  • Додавайте до випічки, десертів, салатів, гарячих страв та каш.
  • Можна самостійно готувати кунжутне молоко чи тахіні. Для цього зазирніть у рубрику Рецепти.
  • Оптимальна норма кунжуту — 30 г в день.
  • Рекомендуємо замочувати насіння у воді на 5-6 годин чи на ніч або розмелювати сухим у кавомолці. Це дозволить усім корисним речовинам максимально засвоїтися.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту,
  • Вживати кунжут із продуктами, які багаті на залізо (морська капуста, біла та червона квасоля, сочевиця, зелена гречка і т.д). Оскільки кальцій є антагоністом заліза і ці мінерали не можуть повністю засвоїтися і проявити свої корисні властивості.