Кекс веганський шоколадний (суміш для випічки) Код/Артикул 20

Кекс веганський шоколадний (суміш для випічки) Код/Артикул 20

Кекс веганський шоколадний (суміш для випічки) Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
173 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
1.3 г
білки
7.3 г
вуглеводи
75.5 г
Калорійність
350 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Чим особлива суміш для випічки шоколадного веган кексу?

  • Це збалансована суміш для легкого та швидкого приготування веганського шоколадного кексу.
  • Без білого цукру, яєць та лактози.
  • Наша суміш на основі цільнозернового пшеничного борошна і крохмалю тапіоки.
  • Насичений шоколадний смак завдяки какао-порошку преміум якості.
  • Замість рафінованого цукру використали тростинний з нижчим глікемічним індексом.
  • Приготування кексу займе у вас 5 хвилин – відкрили пачку, залили водою, додали кокосову олію, за бажанням сухофрукти й відправили в духовку.
  • Чекаєте гостей, але нема часу готувати? Суміш для випічки рятує :)
  • Хочете смачненьке на сніданок, але лінь довго готувати? Ви знаєте, що робити :)

Який кекс на смак?

  • Нагадує брауні – вогкий (проте не збитий), насичено шоколадний, в міру солодкий.
  • Якщо любите апельсиновий смак, вам точно треба спробувати суміш для приготування апельсинового кексу ,)

Як використовувати суміш для випічки?

Приготуйте додатково:

  • форма для випічки діаметром 11 см (або формочки для кексів),
  • кокосова розтоплена олія – 20 г,
  • вода – 280 мл,
  • за бажанням: сухофрукти, мак – 80 г (або більше для більш солодкого смаку).

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.
  2. Змастіть форму олійкою.
  3. Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Якщо кекс буде швидко підніматися, зменште температуру до 160 градусів.
  4. Можна прикрасити зверху сухими апельсинами, корицею та бодяном (такий мікс зібраний у нашому наборі для глінтвейну), мигдалевими пластівцями, полийте згущеним кокосовим молоком або зробіть іншу поливку з рецептів нижче.

Як зробити веганську поливку на кекс


  1. З кокосових вершків та кокосового сухого молока. Змішайте кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.
  2. З кокосової пасти. Розтопіть пасту та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка кексу стане білішою. Паста має солодкуватий смак.
  3. Білим чи чорним шоколадом. Чорний шоколад: Розтопіть терте какао і додайте сироп агави чи сироп топінамбура. Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.

Детальніше

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносності складових продукту.