В’ялені томати в оливковій олії Код/Артикул 20
В’ялені томати в оливковій олії Код/Артикул 20
286 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
білки
7 г жири" 51 г вуглеводи" 28 г
Калорійність
563 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
У чому особливість наших вʼялених томатів у оливковій олії?
- Ми беремо маленькі відбірні помідорки.
- Висушуємо їх природним шляхом. Таким чином вся волога виходить, а концентрація корисних речовин лишається максимальною.
- Заливаємо якісною оливковою олією. Це нетипово для вʼялених томатів, адже зазвичай використовують соняшникову або рапсову олію, що не є корисно.
- Ми не шкодуємо спецій (орегано, прованські трави, червоний перець, лавровий лист) для насиченого травʼяного смаку.
- Отримуємо ідеально мʼякі, ароматні та насичені спеціями вʼялені томати, від яких неможливо відірватися.
- Часто вʼялені томати в олії бувають пересушеними – вони ніби гумові й важко жуються. Наші томати ідеальної структури – мʼякі, майже тануть в роті, проте не розвалюються.
У чому користь вʼялених томатів?
- Антиоксидант лікопін, що надає червоного кольору томатам, захищає клітини організму від ушкоджень вільними радикалами. Це сповільнює старіння та зменшує ризик хвороб серця та раку.
- Вітамін С підтримує імунітет, здоровʼя шкіри та клітин.
- Вітамін А позитивно впливає на зір та шкіру.
- Вітаміни групи В важливі для нервової системи, енергетичного обміну.
- Калій регулює тиск, покращує роботу серцево-судинної системи, обміну рідини в організмі.
- Фолієва кислота (вітамін В9) важлива для формування ДНК, тому особливо важлива для вагітних жінок.
З чим смакують вʼялені помідори?
- Можна додавати в піцу, пасту, салат чи лаваш.
- Добре доповнюють каші, овочі, хлібці, сир та горіхи.
- Самостійний та ситний перекус.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії