В’ялені томати в оливковій олії Код/Артикул 20

В’ялені томати в оливковій олії Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
286 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Україна
білки
7 г жири" 51 г вуглеводи" 28 г
Калорійність
563 ккал.

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

У чому особливість наших вʼялених томатів у оливковій олії?

  • Ми беремо маленькі відбірні помідорки.
  • Висушуємо їх природним шляхом. Таким чином вся волога виходить, а концентрація корисних речовин лишається максимальною.
  • Заливаємо якісною оливковою олією. Це нетипово для вʼялених томатів, адже зазвичай використовують соняшникову або рапсову олію, що не є корисно.
  • Ми не шкодуємо спецій (орегано, прованські трави, червоний перець, лавровий лист) для насиченого травʼяного смаку.
  • Отримуємо ідеально мʼякі, ароматні та насичені спеціями вʼялені томати, від яких неможливо відірватися.
  • Часто вʼялені томати в олії бувають пересушеними – вони ніби гумові й важко жуються. Наші томати ідеальної структури – мʼякі, майже тануть в роті, проте не розвалюються.

У чому користь вʼялених томатів?

  • Антиоксидант лікопін, що надає червоного кольору томатам, захищає клітини організму від ушкоджень вільними радикалами. Це сповільнює старіння та зменшує ризик хвороб серця та раку.
  • Вітамін С підтримує імунітет, здоровʼя шкіри та клітин.
  • Вітамін А позитивно впливає на зір та шкіру.
  • Вітаміни групи В важливі для нервової системи, енергетичного обміну.
  • Калій регулює тиск, покращує роботу серцево-судинної системи, обміну рідини в організмі.
  • Фолієва кислота (вітамін В9) важлива для формування ДНК, тому особливо важлива для вагітних жінок.

З чим смакують вʼялені помідори?

  • Можна додавати в піцу, пасту, салат чи лаваш.
  • Добре доповнюють каші, овочі, хлібці, сир та горіхи.
  • Самостійний та ситний перекус.

Детальніше

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносності продукту.