Комбуча зелень чаю Код/Артикул 20
154 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Україна
Жиры
0 г
білки
0 г
вуглеводи
10 г
Калорійність
37 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Що таке комбуча?
- Комбуча — це ферментований натуральний напій на основі зеленого або чорного чаю.
- Виготовлена за технологією подвійної ферментації, тому має легкий осад на дні.
- Ми додаємо невелику кількість цукру для природного процесу бродіння. У готовому напої його залишається мінімальна кількість.
Чим особлива комбуча?
- Багата на пробіотики, вітаміни С та В1. Завдяки цьому підтримується здорова мікрофлора кишківника, їжа краще перетравлюється, імунітет зміцнюється, судини захищені від шкідливого впливу глюкози та інсуліну.
- Допомагає відновити мікрофлору організму після хвороби та прийому антибіотиків.
- Чайний гриб у поєднанні з зеленим або чорним чаєм покращують роботу печінки.
- Комбуча — природний пробіотик та антиоксидант. Оцтова кислота, що утворюється в процесі бродіння, має бактерицидні властивості. У Японії та Китаї комбучу вживають при ангіні, захворюваннях порожнини рота та інших інфекційних захворюваннях.
- Від лимонаду комбуча виграє меншою кількістю цукру у складі, перед квасом — у відсутності хлібних дріжджів.
- Більше про користь комбучі читайте у нашій статті «Феномен комбучі».
Яка комбуча зелений чай на смак?
- Комбучу ще називають «чайним квасом». Бо це чай з природніми бульбашками. Смак напою солодко-кислий, бульбашки легкі та приємні.
Як вживати комбучу?
- Смакує охолодженою! Оскільки комбуча — напій бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант — через 1-2 години після їжі.
- Комбуча — одночасно смачно та корисно. Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії