Рис червоний (дикий) Код/Артикул 20
Рис червоний (дикий) Код/Артикул 20
405 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Жиры
1,08 г
білки
14,7 г
вуглеводи
68,7 г
Калорійність
357 Ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Рис червоний є безглютеновим.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Такий рис можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливий рис червоний (дикий)?
- Червоний дикий рис не піддається обробці, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
- Має приємний горіховий смак.
- У нього низький глікемічний індекс — 55). Саме тому червоний рис повільно піднімає рівень глюкози в крові та дає тривалу ситість.
- Джерело вітамінів групи В (особливо В4 та В9), які підвищуюють імунітет та покращують стан шкіри.
- Містить природні актиоксиданти, які попереджають серцево-судинні та онкозахворювання.
- Червоний дикий рис — чудове джерело повільних вуглеводів — 69 г та клітковини — 9 г. Після його вживання ви надовго збережете ситість.
Як вживати рис червоний (дикий)?
- Для того, щоб приготувати червоний рис замочіть його попередньо у воді на 3-5 годин. Після цього промийте, залийте водою у співвідношенні 1:2,5 і варіть приблизно 40 хв до готовності.
Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
- Можна готувати як окрему страву та поєднувати із овочами.
- Використовуйте як гарнір до риби та улюблених морепродуктів.
- Готуйте на основі червоного рису смачні супчики та закуски.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту,
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії