Маш Код/Артикул 20

Маш Код/Артикул 20 від компанії greencard - фото 1
177 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
20
Країна виробництва
Узбекистан

Опис

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Про глютен

  • Маш є безглютеновим.
  • Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
  • Цей маш можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Що таке маш та чому він корисний?

  • Маш це вид бобових.
  • За смаком та зовнішнім виглядом схожий на зелений горошок.
  • Містить у великих кількостях:
    - калій (1000 мг у 100 г продукту) потрібен для роботи серця,
    - кальцій (192 мг/100г) зміцнює кістки, волосся та зуби,
    - залізо (6,7 мг/100 г) сприяє утворенню еротроцитів в крові.
  • Цінне джерело рослинного білка. На 100г продукту 23грама білка. Регулярне вживання білка допомагає підтримувати якісну роботу всього організму.
  • Має низький глікемічний індекс 15 і не підвищує рівень цукру в крові. Завдяки цьому його можна вживати діабетикам.
  • Містить повільні вуглеводи та клітковину, які насичують організм енергією та зберігаються довгу ситість.

Як готувати та вживати маш?

  • Перед тим як готувати маш промийте його водою. Покладіть у киплячу воду і варіть 30-40 хв. до готовності.
  • З вареного машу можна готувати супи, каші та вегетеріанський плов.
  • Додавайте у салати маш або його проростки.
  • Для того, щоб проростити маш, промийте його і замочіть 3-4 ст. л. на ніч у холодній воді. Вранці злийте всю воду та залиште маш в посудині. Можете накрити вологою марлею (але це не обов'язково). Протягом дня промивайте маш 1-2 рази. На наступний ранок у вас будуть готові поживні проростки.
    Бажано зберігати проростки в холодильнику та за 2-3 дні спожити. Якщо вживаєте вперше — не їжте більше ніж 2-3 ложки проростків на день.
  • Порада від нас: вживайте бобові разом зі свіжими овочами та зеленню. Вони містять багато вітаміну С, який допомагає бобовим засвоюватися краще.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту,