Чіа насіння Код/Артикул 20
Чіа насіння Код/Артикул 20
140 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Зверніть увагу!
Самолікування шкодить вашому здоров'ю. Перед покупкою препарату проконсультуйтеся з лікарем.
Інструкція (опис препарату), розміщена на даній сторінці, має інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Лише лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.
Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від його зображення.
Компанія «greencard» не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли внаслідок використання інформації, розміщеної на сайті.
Характеристики
Код товару
20
Країна виробництва
Аргентина
Жиры
31 г
білки
17 г
вуглеводи
42 г
Калорійність
486 ккал.
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Що таке чіа та чим воно особливе?
- Насіння чіа — це зернятка рослини, що є 'родичкою' шавлії. Чорне чіа отримують з синіх квіток, а біле — з білих. На смак вони зовсім не відрізняються.
- Смак насіння чіа нагадує горіх, тому воно чудово доповнює соуси, соки, йогурти, овочеві та зернові страви.
- Коли вживаєте чіа, варто пити багато води, бо насіння добре вбирає рідину, тим самим подовжує відчуття ситості.
- Незважаючи на свій крихітний розмір, насіння чіа дуже корисне для нашого організму. На 100 г у ньому — 17 г білка.
- Містить в 6 разів більше кальцію, ніж молоко та втричі більше заліза, ніж шпинат.
- Чіа є джерелом антиоксидантів, що сповільнюють старіння.
- Містить багато клітковини, яка важлива для нормального функціонування кишківника.
- Навіть 2 ложки насіння чіа забезпечать відчуття ситості.
Як вживати чіа?
- Можна вживати сирим і підсмаженим, цілим й перетертим. Використовувати як інгредієнт страв або як декоративний елемент.
- Чудово поєднується з м’ятою, розмарином, чебрецем, майораном.
- Чіа можна їсти в сухому вигляді, додаючи в салати, каші та йогурти.
- Незамінне для приготування пудингів та джемів з ягід. Щоб приготувати джем без варіння, просто збийте блендером 250 г фруктів, додайте 1 ст. л. чіа, перемішайте та помістіть в холодильник на кілька годин.
- Чіа може замінити яйця у випічці. Для цього розмеліть його кавомолці 2-3 ст. л. чіа та замочіть на 10-15 хв.
- Для прихильників швидкого, але корисного харчування — чудове рішення додавати чіа в коктейлі, смузі, салати чи вівсянку.
- Якщо ви перемелете блендером інгредієнти супу разом з чіа — зробите їх густішими й більш кремовими.
Чого не варто?
- Не варто вживати насіння чіа при пониженому тиску, при прийомі аспірину та антикоагулянтів, при алергії на кунжут чи гірчицю.
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії