Рис чорний Код/Артикул 20
441 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
20
Жиры
1,1 г
білки
14,6 г
вуглеводи
68,7 г
Калорійність
357 Ккал.
харчові волокна
7 г
Опис
Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Рис чорний є безглютеновим.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Цей рис можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливий рис чорний?
- Це чорний нешліфований рис, який зберігає високий вміст вітамінів та мікроелементів.
- Має горіховий смак із легкою солодкавістю.
- Джерело повільних вуглеводів — 68 г та клітковини — 7 г, тому покращує травлення і дарує тривале насичення.
- Оболонка чорного рису містить найбільше антиоксидантів серед усіх злакових. Антиоксиданти у поєднанні з клітковиною зв'язують та виводять токсини з організму.
- Джерело глікозиду — саме він надає рису чорного кольору. Цей мікроелемент зміцнює серцевий м'яз та кровоносні судини.
- Містить вітамін Е, який корисний для здоров'я очей, шкіри та імунної системи.
Як вживати рис чорний?
- Чорний рис готується значно довше, ніж інші сорти рису.
Замочіть його попередньо у воді на 5-7 годин (найкраще на цілу ніч). Після цього промийте, залийте водою у співвідношенні 1:2,5 і варіть приблизно 40 хв до готовності.
Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
- Під час промивання і замочування вода може ставати чорна. Не лякайтесь:) Це особливість чорного рису і свідчить про його якість.
- Чорний рис смакує як основна страва. Поєднуйте його із овочами та прянощами.
Можна посипати насінням кунжуту, тоді смак розкривається по-новому. - Радимо приготувати салат із чорного рису, додавши овочі та улюблені морепродукти.
Маленькая хитрість ❤
Чорний рис забарвлює емальований посуд, тому для приготування підбирайте інший матеріал.
Чорний рис забарвлює емальований посуд, тому для приготування підбирайте інший матеріал.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії