Кухонний ніж тесак 20 см із кованої нержавіючої сталі Код/Артикул 22
Кухонний ніж тесак 20 см із кованої нержавіючої сталі Код/Артикул 22
1 291 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
22
Матеріал леза
молібден-ванадієва сталь
Матеріал рукоятки
дерево
Тип
Кухонный топорик
Опис
Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Всі пропозиції продавця Кухонний ніж тесак 20 см із кованої нержавіючої сталі ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА: 30.5 смДовжина леза: 19.8 смШирина леза (по центру): 9.8 смТовщина леза: 2.6 ммСталь: Молібден-ванадієва нержавіюча сталь 5Cr15MoVТвердість стали: 58 ± 2 HRCДовжина рукояті: 10 смВага: 428 гр.Комплектація: Сокира-сікач 1 шт. Багатофункціональність. Сокира-сікач - це інструмент для нарізки і обробки продуктів. Незважаючи на свої габарити це не рубаючий інструмент. Якщо ви відправляєтеся на полювання чи риболовлю, на дачу або на власну кухню багатофункціональний сокира-сікач вирішить будь-яке поставлене перед ним завдання. Нарізка та шинкування овочів, зелені, нарізка і оброблення м'яса. Широке лезо дозволяє використовувати топірець як лопаточку для збору і перенесення продуктів, економія часу і сил. Якщо до нього розумно ставитися, він буде радувати вас хорошим приємним різом. Це як два ножі - ніж шеф і ніж для м'яса.Кріплення леза і рукояті. Лезо і хвостовик (частина металевого клинка, що розташовується в рукоятці) складають одне ціле без пайки, що забезпечує міцність і довговічність, і виключає поломку рукояті.Особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес високотемпературного кування. У процесі експлуатації ножа, на лезі в місцях кування можуть проявитися коричневі крапки/плями. Це не іржа, це сліди від кольору мінливості які виникають під час загартування металу. Якщо проявляться, не треба хвилюватися – нормальне явище. У решті частини леза використовується ручна технологія тонкого шліфування і полірування, поверхня дуже гладка, і має гарний антикорозійний ефект. Ніж з кованим лезом після кожного використання потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто, після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Якщо ніж не використовується довгий час на нього можна нанести трохи рослинної олії.Технологія ручного кування. Ці ножі виробляються майстрами з більш ніж 30-річним досвідом і заточуються вручну із застосуванням натуральних шліфувальних каменів. У порівнянні з ножами, вигоЦі ножі виробляються майстрами з більш ніж 30-річним досвідом і заточуються вручну із застосуванням натуральних шліфувальних каменів. У порівнянні з ножами, виготовленими механічним способом, ковані ножі зберігають заточування набагато довше і термін служби таких ножів більший. Завдяки майстерності гарту, виконаним досвідченими майстрами і унікальним технологіям формування з різними методами нагріву гарантує, що баланс між міцністю і в'язкістю стали таких ножів зробить їх більш міцними, що в результаті позитивно позначається на ріжучих здібностях ножа.Отвір для підвішування. Отвір на лезі дозволяє повісити цей прекрасний топірець на гачок в будь-якому зручному місці.Зроблено з душею досвідченими майстрами. Має високу міцність. Не ржавіє. Хороший помічник на кухні.Кухонний подарунок. Сокира-сікач, приголомшливе відчуття з оптимальною вагою і дизайном. Ви можете продемонструвати свою любов до сім'ї і життя. Сокира-сікач - ідеальний подарунок для будь-якого домашнього або професійного кухонного кухаря.Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз промийте ніж теплою водою. Не залишайте ножа надовго зануреним у воду, наприклад у раковині – це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і одразу витирайте насухо (не мийте у посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи рослинної олії, якщо він не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі лише на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, таких як кислоти/луги та відкритого вогню. Після використання протягом певного часу, заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні та акуратні, щоб не порізатися під час використання, особливо при нарізанні продуктів з кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі у спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикалися з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він прослужить вам довгий термін.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії