Кухонний ніж тесак 20 см із кованої неіржавкої сталі Код/Артикул 22

Кухонний ніж тесак 20 см із кованої неіржавкої сталі Код/Артикул 22

Кухонний ніж тесак 20 см із кованої неіржавкої сталі Код/Артикул 22 від компанії greencard - фото 1
1 320 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
22
Матеріал леза
молібден-ванадієва сталь
Матеріал рукоятки
дерево
Тип
Кухонный топорик

Опис

Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Всі пропозиції продавця - Кухонний ніж тесак 20 см із кованої неіржавкої сталі ОГЛЯДКА ДЛИНА: 31.8 смДовжина леза: 19.5 смШирина леза (по центру): 9.5 смТовщина леза: 3 ммСталь: Молібдено-ванадієва неіржавка сталь 5Cr15MoVТвердість сталі: 58 ± 2 HRCДовжина ручки: 11 смВага: 525 гКомплектація: Сокира-тяпка 1 шт.Багатофункціональність. Сокира-тяпка — це інструмент для нарізання та оброблення продуктів. Попри свої габарити, це не рубальний інструмент. Якщо ви вирушаєте на полювання або риболовлю, на дачу або на власну кухню багатофункціональний сокиру-тяпка виконає будь-яке поставлене перед ним завдання. Нарізання та шаткування овочів, зелені, нарізання та оброблення м'яса. Широке лезо дає змогу використовувати сокиру як лопаточку для збору та перенесення продуктів, економія часу та сил. Якщо до нього розумно ставитися, він тішитиме вас гарним приємним різом. Це як два ножі — ніж шеф і ніж для м'яса.Кріплення леза та ручки. Лезо та хвостовик (частина металевого клинка, що розташовується в ручці) становлять одне ціле без паяння, що забезпечує міцність і довговічність, і унеможливлює зламання колодки.Особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес високотемпературного кування. У процесі експлуатації ножа, на лезі в місцях кування можуть проявитися коричневі крапки/пляма. Це не іржа, це сліди від кольору беготливості, які виникають під час загартування металу. Якщо виявляться, не потрібно хвилюватися — нормальне явище. В іншій частині леза використовується ручна технологія тонкого шліфування та полірування, поверхня дуже гладка, і має гарний антикорозійний ефект. Ніж із кованим лезом після кожного використання потрібно підтримувати в чистоті та сухості. Нічого складного — просто, після використання, промийте ніж чистою водою й протріть насухо! Якщо ніж не використовується довгий час, на нього можна нанести трохи олії. Технологія ручного кування. Ці ножі виробляються майстрами з понад 30-річним досвідом і заточуються вручну із застосуванням натуральних шліфувальних каменів. Порівнюючи з ножами, виготовленими механічним способом, ковані ножі зберігають заточування набагато довше і термін експлуатації таких ножів більший. Завдяки майстерності загартування, виготовленим досвідченими майстрами й унікальним технологіям формування з різними методами нагрівання гарантує, що баланс між міцністю й в'язкістю сталі таких ножів зробить їх міцнішими, що в підсумку позитивно позначається на різальних здібностях ножа.Отвір для підвішування. Отвір на лезі дає змогу повісити цей прекрасний топок на гачок у будь-якому зручному місці.Зроблено з душею досвідченими майстрами. Має високу міцність Не іржавіє. Гарний помічник на кухні.Кухонний подарунок. Сокира-тяпка, приголомшливе відчуття з оптимальною вагою та дизайном. Ви можете продемонструвати свою любов до сім'ї та життя. Сокира-тяпка — ідеальний подарунок для будь-якого домашнього чи професійного кухонного кухаря.Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням вперше промийте ніж теплою водою. Не залишайте ніж надовго зануреним у воду, наприклад, у раковині — це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати в чистоті та сухості. Нічого складного — просто, після використання, промийте ніж чистою водою й протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і відразу витирайте насухо (не мийте в посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи олії, якщо вона не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі тільки на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, як-от кислоти/лужки та відкритого вогню. Після використання упродовж певного часу заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні й обережні, щоб не порізатися під час використання, особливо під час нарізання продуктів із кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі в спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо. у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикаються з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він слугуватиме вам довгий термін.