Чай "м'ятний збір". Напій довголіття (50 г) Код/Артикул 199

Чай "м'ятний збір". Напій довголіття (50 г) Код/Артикул 199 від компанії greencard - фото 1
152 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
199
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна

Опис

Отправка только Новая Почта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

М'ятний чай — це дуже ароматний, ніжний напій, що дарує прохолоду. Він надає свіжості, сил і покращує травлення. Водночас чай із м'ятою знімає нервову напругу, допомагає розслабитися, покращує настрій і втамовує спрагу. Відвар м'яти — незамінний помічник у разі простудних захворювань, полегшує дихання й ефективний у разі мігрені (завдяки впливу ментолу). Також чай корисний людям із серцево-судинними захворюваннями. Він нормалізує тиск, сприяє нормальній роботі серця.

У разі жіночих хвороб — м'ята допомагає зняти біль, регулює менструальний цикл, покращує стан під час менопаузи. Основним компонентом м'яти є ментол. Вона широко застосовується в Як зовнішній протибольовий засіб, а під час внутрішнього застосування рослина заспокоює нервову систему, розширює коронарні судини, знімає головний біль. М'ята є сировиною для виробництва всім відомих «Валідол» і «Валокардин», які застосовуються у разі неврозів, тахікардії, безсоння, початкових стадіях аритмії. Має спазмолітичні властивостями щодо шлунково-кишкового тракту.

Вона входить до складу жовчогінного та вітрогінного зборів, сприяє підвищенню апетиту та допомагає від нудоти (зокрема під час загартування в транспорті та у разі морської хвороби). Гесперидин і рутин, речовини флавоноїдної структури, підтримують здоров'я капілярів, беручи участь у процесах утворення колагену в сполучній тканині. Завдяки їм, м'ята корисна у разі хронічної венозної недостатності та геморою. Потужним антиоксидантним ефектом м'ята зобов'язана хлорогеновій кислоті, а наявність у ній урсолової кислоти перешкоджає атрофії м'язової тканини, особливо в літніх людей. У комплексі ці дві кислоти протистоять старінню організму, тому м'яту часто називають травою довголіття.

Склад: м'ята ментолова, м'ята перцева, м'ята лимонна. Висушена за кімнатної температури. Запарювати за температури до 60 градусів, настоювати 20 хвилин. Вживати ввечері або цілий день у разі застуди. Зберігати в сухому місці за кімнатної температури.

Термін зберігання: 1 рік.

Власне виробництво.