Мішечок для фільтрування та приготування рослинного молока (20*29 см) + подарунок борошно гарбуза Код/Артикул 199

Мішечок для фільтрування та приготування рослинного молока (20*29 см) + подарунок борошно гарбуза Код/Артикул 199

Мішечок для фільтрування та приготування рослинного молока (20*29 см) + подарунок борошно гарбуза Код/Артикул 199 від компанії greencard - фото 1
218 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
199
Тип
Соковыжималка
Назначение
Универсальное
Страна производства
Китай

Опис

Отправка только Новая Почта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Мішечок універсальний для приготування рослинного молока, віджиму та фільтрації + борошно гарбузове 250 г у подарунок

Для тривалого використання, міцний та зручний

Використовується для

  • фільтрації соків (таких як апельсиновий, виноградний чи гранатовий)
  • віджиму рослинних кокосових вершків
  • приготування рослинних сирів
  • приготування напоїв з овочів та насіння
  • для зберігання фруктів, насіння, трав
  • промивання круп
  • для промивання ягід

Розмір: 20*29 см, 46*28 см

Тканина: харчовий нейлон

Рослинне молоко. Насіння (будь-яке зерно, кокосову стружку або гречку) перемолоти до стану борошна. Або вибрати вже готову борошно з сирого зерна. Далі 2-3 столові ложки борошна змішати з чистою водою. Води беріть за вашим бажанням. На 2 столові ложки мелених зерен потрібно 300 мл води. Кількість води й зерен можна підбирати по своєму смаку. 1 склянку готового напою дасть організму добову дозу мікроелементів, протеїну і жирів..

Для кращого змішування води та зерна використовуйте міксер. Далі процідіть суміш через мішечок і ви отримаєте справжній, корисний, протеїновий напій. За бажанням можете додати в напій кероб або зелень.

Кокосові вершки. Перемолоти жирну кокосову стружку з гарячою (приблизно 80°С) водою у блендері до отримання кокосового молока. Для 1 склянки води потрібно 3 столові ложки стружки. Кількість води та кокосової стружки підберіть собі на смак. Далі пропустіть молоко через мішечок для рослинного молока. Залиште молоко в теплі на годину і потім перемістіть у холодильник. У вас в холоді суміш розшарується на воду, кокосові вершки та кокосову олію. Можете зняти шар вершків і знову перемішати. Ви отримаєте ароматніші жирненькі вершки. Використовуйте вершки в приготуванні дуже смачних десертів і напоїв. Головна властивість кокосових вершків, це те, що кокосовий жир абсолютно не приносить зайвих кілограмів на тілі та не дає навантаження на підшлункову залозу. Кокосовий жир - це єдиний ЖИРОВИВІДНИЙ жирний продукт. Так саме, жирний продукт, який допоможе вивести зайвий жир з тіла.

Рослинний Сироїдний сир з насіння або горіхів.

Замочіть сирі насіння або горіхи у воді на 6 годин. Для смаку, можете додати в воду спеції. Далі промийте. Тепер насіння легко перемолоти в блендері до пастоподібного стану. Кількість насіння беріть стільки, скільки сиру вам потрібно зробити. Води беріть стільки, скільки потрібно буде вашим блендеру для подрібнення суміші в пасту. Додайте спецій, свіжої або сухої зелені, сіль або мед. Якщо потрібен швидкий метод приготування, то додайте сік лимона (додавайте до відповідного вам смаку). Для більш тривалого процесу визрівання (ферментація або сквашування), то можна додати закваску з житнього борошна. Перелийте (або пересипте) суміш в мішечок для рослинного молока. Покладіть суміш в мішечку під гніт у форму для сирів або друшляк. Коли рідина з сиру піде, то можна подавати до столу. Для швидкого приготування, то сир можна їсти через 5 годин. Для визрівання, потрібно поставити в холодильник на добу. Пробуйте продукт на смак в процесі визрівання.

Пам'ятайте. Сир не проходить термообробку і має у складі сік лимона. Тому процес сквашування триває постійно. Не робіть багато з запасом. Зробіть стільки, скільки зможете з'їсти за пару днів. Продукт з коротким терміном зберігання. Сир можете додати в салати або зробити смачні хлібці з сиром