Кокосовий цукор, нектар квіток (250 г) Код/Артикул 199

Кокосовий цукор, нектар квіток (250 г) Код/Артикул 199 від компанії greencard - фото 1
181 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
199
Состав
кокосовий нектар
Страна производства
Шри-Ланка, Шрі-Ланка
Вага (г)
250

Опис

Отправка только Новая Почта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Кокосовий цукор, натуральний рослинний продукт.

Калорійність — 382 ккал на 100 грамів. Завдяки цьому цей продукт показаний у разі діабету та низькокалорійних дієт. Кокосовий цукор належить до складних «довгих» вуглеводів, позаяк він засвоюється повільніше, ніж традиційний білий. Він є прекрасним джерелом енергії. Зрозуміло, це не привідthювати ним.

Усі знають про шкоду білого цукру, і чим він біліший, тим шкідливіший. Тому багато хто починає пошуки корисних цукрозамінників. Кокосовий цукор — саме те, що дасть вам бажану насолоду та користь.

Вихідний сировина для кокосового цукру, є солодкий нектар квіток кокосової пальми. Збирають нектар способом, схожим на збір кленового соку або березового. Зібраний нектар випаровується, і в результаті виходять світло-коричневі гранули. Головні постачальники - Шрі-Ланка, Індонезія й Таїланд. Вартість продукту, порівнюючи з білим цукром, досить висока, процес виготовлення цього цукру дуже трудомісткий.

Цукор має карамельний присмак і гармонійно підходить для випікання, напоїв і коктейлів.

За вмістом вітамінів, мікроелементів і амінокислот кокосовий цукор перевершує навіть такий популярний коричневий.

Він містить велику кількість вітамінів групи В (В2, В5) і PP, поліфеноли, антиоксиданти та полісахариди, калій, магній, залізо, цинк. У нектарі є 16 амінокислот. Кокосовий цукор сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи, активізує мозковий кровообіг, знімає патологічні стани у разі неврологічних розладів, прискорює процеси загоєння ран і виразок.

Виробник: Шрі-Ланка