Кокосовий цукор, нектар квіток (250 г) Код/Артикул 199
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Кокосовий цукор, натуральний рослинний продукт.
Калорійність — 382 ккал на 100 грамів. Завдяки цьому цей продукт показаний у разі діабету та низькокалорійних дієт. Кокосовий цукор належить до складних «довгих» вуглеводів, позаяк він засвоюється повільніше, ніж традиційний білий. Він є прекрасним джерелом енергії. Зрозуміло, це не привідthювати ним.
Усі знають про шкоду білого цукру, і чим він біліший, тим шкідливіший. Тому багато хто починає пошуки корисних цукрозамінників. Кокосовий цукор — саме те, що дасть вам бажану насолоду та користь.
Вихідний сировина для кокосового цукру, є солодкий нектар квіток кокосової пальми. Збирають нектар способом, схожим на збір кленового соку або березового. Зібраний нектар випаровується, і в результаті виходять світло-коричневі гранули. Головні постачальники - Шрі-Ланка, Індонезія й Таїланд. Вартість продукту, порівнюючи з білим цукром, досить висока, процес виготовлення цього цукру дуже трудомісткий.
Цукор має карамельний присмак і гармонійно підходить для випікання, напоїв і коктейлів.
За вмістом вітамінів, мікроелементів і амінокислот кокосовий цукор перевершує навіть такий популярний коричневий.
Він містить велику кількість вітамінів групи В (В2, В5) і PP, поліфеноли, антиоксиданти та полісахариди, калій, магній, залізо, цинк. У нектарі є 16 амінокислот. Кокосовий цукор сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи, активізує мозковий кровообіг, знімає патологічні стани у разі неврологічних розладів, прискорює процеси загоєння ран і виразок.
Виробник: Шрі-Ланка