Рижієва олія, (200 мл). Стародавні технології холодного віджиму під великим тиском Код/Артикул 199

Рижієва олія, (200 мл). Стародавні технології холодного віджиму під великим тиском Код/Артикул 199

Рижієва олія, (200 мл). Стародавні технології холодного віджиму під великим тиском Код/Артикул 199 від компанії greencard - фото 1
305 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
199
Тип олії
рижієва
Тип очищення
нерафінована
Віджим
холодний
Упаковка
скляна тара
Производитель
Собственное производство
Страна производства
Украина
Об єм
200 мл

Опис

Отправка только Новая Почта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Олія з насіння рижію (рижієва олія). Природні дари.

Видобувається по старовинним технологіям методом холодного прямого віджиму в дубовому пресі.

Олія при виробництві не піддавалося нагріванню і контакту з металом. Цей цінна перевага віджиму на дерев'яному пресі перед сиродавленими оліями на шнековому металевому шнековому пресі

Властивості живої олії - це цілісність всіх клітин та мікроелементів. Ви отримуєте всі важливі амінокислоти, вітаміни, мінерали в їх природній структурі.

Олія рижієва, цінна своїми незамінними поліненасиченими жирними кислотами Омега-3 (38%), Омега - 6 (17%), Омега - 9 (14%). У складі також є каротиноїди, вітаміни Е, фосфоліпіди. Властивість і склад дозволяє зберігати олію рижію довше, ніж інші олії з омега кислотами.

Олію застосовують для відновлення роботи серця, підшлункової залози, кишківника, при судинних захворюваннях. Як і льняна або гірчична олії, рижієва очищуає стінки судин та робить їх еластичними. Відновлюється нормальний кровообіг й харчування органів. Оновлюються клітини шкіри, омолоджується організм.

Для лікування й відновлення , олію потрібно приймати по 1 чайній ложки натщесерце вранці та ввечері. Не запивати. Її потрібно 'прожувати' - максимально потримати в роті й ковтнути.

Для підтримки і насичення організму, додавати олію у салати по столовій ложці.

Термін зберігання 12 місяців при температурі 5-15 ° С.

Після відкриття вжити протягом 2 місяців.

Не піддавати термічній обробці вище 40 ° С.

Енергетична цінність: 898 ккал на 100 г продукту: білки - 0 г, рослинні жири - 99,9 г, вуглеводи - 0 г

Олія повністю зберегла свої властивості. І це найважливіший скарб справжньої ЖИВОГЇ олії.