Агар-агар, в'язкість 1200 (100г) Код/Артикул 199
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Агар-агар - природний желатин. Виготовлений з червоних та бурих водоростей. В'язкість 1200. Використовується в кулінарії як замінник желатину.
Завдяки повністю рослинному походженню, агар можна спокійно використовувати у раціоні вегетаріанців. Також він чудово підходить для дієтичного харчування і під час посту. На відміну від агару, його аналог – желатин – виготовляють із сполук тканин тваринного походження. Тому желатин має відчутний м'ясний присмак. Агар-агар взагалі не має ніякого смаку, тому його можна спокійно використовувати для приготування десертів.
Плюсом цієї речовини також є сильна желеутворююча дія (як у желатину), а застигає желе на основі агару набагато швидше.
Завдяки тому, що ця надзвичайно корисна речовина на 80% складається з клітковини, агар чудово виводить шлаки з організму і значно покращує роботу печінки. Також його часто застосовують у дієтичному харчуванні.
Ще одним незаперечним плюсом є його висока температура застигання. Для того щоб агар розтанув, його слід нагріти до 85-95 градусів, а застигати він буде при температурі 35-40 градусів. Це означає, що желе, приготоване з агару не тільки не розтане на столі, але і може бути подано гарячим, що розширює можливості експериментування в кулінарії.
Виробник: Китай
Фасувальник: ДОБРІ™