Борошно розторопші (250 г) Код/Артикул 199

Борошно  розторопші (250 г) Код/Артикул 199 від компанії greencard - фото 1
100 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
199
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна

Опис

Отправка только Новая Почта. Оплата при получении/на карту/счет без НДС/онлайн на сайте.

Борошно з насіння розторопші.

Дієтичне. Низькокалорійне. Продукція без глютену

Склад: борошно з насіння розторопші плямистої, знежирене

Біологічно активні речовини плодів розторопші плямистої у 1 капсулі

  • силімарин -1,5-3,0%
  • силібін - 70%
  • силікристін - 20%
  • силідіанін - 10%
  • ізосилібін - 5%

Термін зберігання 18 місяців. Зберігати при t-26°С.

Країна походження насіння: Україна

Розторопша у своєму складі містить активну речовину - Силімарин. Вона захищає клітини печінки від негативного впливу отрут і важких металів. Розторопша сприяє швидкому відновленню (регенерації) пошкоджених ділянок функціонально-активних епітелій клітин печінки. Розторопша здатна відновлювати печінку, уражену цирозом. Борошно розторопші рекомендується приймати з метою лікування хвороб печінки та органів травлення, цукрового діабету, ожиріння. Також приймають для нормалізації обмінних речовин в організмі, вони сприяють нейтралізації дії алкоголю, виведенню токсинів, застосовуються при ураженні шкіри та зміцнюють імунітет.

Приймати по 1-2 чайні ложки борошна за 30 хвилин до сну в період добової активності печінки, щоб отримати максимальний терапевтичний ефект. Запивати водою. Також зручно приймати розторопшу у капсулах.

Напій кожен день. Залити 2 столові ложки муки|борошна| теплою водою 200-300 мл. Збити в блендері або добре перемішати, профільтрувати через мішечок. Напій готовий. Можна додати мед чи кероб.

Або приготувати настоянку.

Для приготування потрібно 1 столова ложка борошна розторопші на 500 мл води. Борошно залити водою, довести до кипіння і варити на малому вогні, доки об'єм рідини не зменшиться вдвічі. Після остигання профільтрувати. Приймати по 1 чайної ложки протягом усього дня.