Перга/бджолиний хліб, 60 грам Код/Артикул 111

Перга/бджолиний хліб, 60 грам Код/Артикул 111 від компанії greencard - фото 1
360 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
111
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Вес
60 кг
Тип продукта пчеловодства
Перга

Опис

Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Користь перги бджолиної полягає у її складі. І, хоча вона є похідною від пилку, відсоток корисних речовин у ній – набагато вищий. Для порівняння, вміст органічних кислот у “хлібі” – близько 5 мг, коли у пилку – всього близько 3 мг. А ось вітаміну С у перзі в 2 рази більше, ніж в обніжці! Цікавий факт: бджолиний хліб - перга в народі називається саме так. А все завдяки її поживному складу, насиченому білками та вуглеводами. Бджоли використовують натуральний продукт для вигодовування потомства, а також як запаси на зиму.Склад перги:моносахариди (фруктоза, глюкоза, сахароза)амінокислоти (аспарагінова, глютамінова, лейцин, гліцин, треонін, аланін, валін, пролін, лізин, тирозин, аргілін та ін.)жирні кислоти (пальмітинова, пальмітолеїнова, стеаринова, олеїнова, лауринова, міристінова, ліполева та ін.)вітаміни (B1, B2, B3, B6, Е, С, D, P, К, каротиноїд)мікро- та макроелементи (калій, магній, фосфор, залізо, цинк, йод та ін.)мінеральні соліЛікувальні властивостіПодібний склад забезпечує натуральний продукт широкий спектр цілющих властивостей. Насамперед – для імунітету. Перга дозволяє зміцнити захисні сили організму, а при застудних захворюваннях – пригнічує вплив бактерій та вірусів. Але це не повний перелік можливих показань.Властивості перги бджолиної:- для організму в цілому (зміцнює імунітет, підвищує запас бадьорості, сприяє нарощуванню м'язової маси, застосовується для профілактики та лікування простудних захворювань)- для серцево-судинної системи (стимулює роботу серцевого м'яза, знижує рівень холестерину, підвищує рівень еритроцитів у крові, знімає спазм кровоносних судин, нормалізує тиск, є профілактикою анемії та аритмії)- для шлунково-кишкового тракту (покращує апетит, прискорює обмін речовин, нормалізує мікрофлору кишечника, є профілактикою здуття та запорів, стимулює жовчовиділення, відновлює пошкоджені клітини печінки, очищає її від токсинів)- для дихальної системи (застосовується як допоміжний засіб для лікування грипу, бронхіту, ангіни, риніту, гаймориту та ін.)- для чоловічої статевої системи (покращує рухливість сперматозоїдів та якість насіннєвої рідини, стимулює еректильну функцію, посилює статевий потяг, застосовується для лікування безпліддя)- для жіночої статевої системи (нормалізує менструальний цикл, сприяє зачаттю та повноцінному розвитку плода в утробі, позбавляє симптомів токсикозу)- для нервової системи (нормалізує емоційний фон, стимулює активність мозку, покращує пам'ять та концентрацію)Згідно з відгуками, бджолина перга особливо актуальна для людей похилого віку. Вона надає стимулюючий вплив на роботу мозку, зокрема, покращує пам'ять і зір. Крім того, бджолопродукт відновлює сили організму при сильній втомі, надає бадьорості та енергії, а також ефективно впливає на фізичну працездатність.Вітаміни перги – знахідка для дитячого організму. Каротиноїди трансформуються у вітамін А, який відповідає за гостроту зору. Вітамін В2 сприяє нормальній фізичній активності, В3 – відповідає за ріст та активність мозку, С – зміцнює імунітет та сприяє налагодженій роботі нервової системи, D – сприяє засвоєнню кальцію та фосфору в організмі, E – допомагає формуванню м'язової тканини.Вітамін Е у тій кількості, в якій він міститься у бджолопродукті, необхідний вагітним жінкам. Його медична назва – токоферол, що у перекладі з грецької звучить як “народження дитини”. Згідно з відгуками, корисні властивості перги дозволяють гарантувати здоров'я не тільки майбутньої мами, але її малюка. Цей вітамін необхідний і чоловікам - для зачаття дитини.Позитивний вплив на печінку Через багатий склад дуже корисна перга для печінки. Печінка вважається найбільшим та унікальним органом людського організму. Її унікальність у тому, що вона здатна регенеруватися.Якщо говорити про те, на чому ґрунтується лікування печінки пергою, то потрібно наголосити на тому, що ця речовина покращує репаративну функцію гепатоцитів (структурних елементів печінки), змушуючи їх активно відновлювати уражені ділянки цього органу. Крім цього, гепатоцити виконують дуже важливі функції: вони очищають кров та тканини від токсинів та шлаків (які атакують людський організм під час куріння, вживання алкоголю, прийому шкідливої їжі тощо) та сприяють їхньому природному виведенню.Є інформація, що перга при гепатиті С допомагає запобігти переходу цієї хвороби в цироз печінки.Усуваємо симптоми панкреатиту Панкреатит – захворювання, яке характеризується недостатнім виробленням ферментів підшлункової залози, а перга при панкреатиті корисна тим, що вона заповнює дефіцит цих ферментів у організмі людини й активізує процеси відновлення підшлункової залози. Її прийом покращує перетравлюваність продуктів, а також нормалізує склад шлункового соку. Ферменти, що входять до складу бджолиного хліба, виконують роль замісної терапії, тобто впливають саме на ті процеси та органи, які мала контролювати підшлункова залоза.Лікування гастриту пергою Гастрит характеризується запаленням або утворенням виразок на слизовій оболонці шлунка. Цю хворобу «супроводжує» нудота, постійні шлункові болі та розлади травної системи. Існує досить багато способів лікування цього стану, але особливої популярності користується перга при гастриті. Так як вона здатна виконувати відразу кілька дій відразу: знеболювання, покращення роботи шлункової мікрофлори та нормалізація стану хворого.Піднімаємо гемоглобін Вчені вважають унікальним той факт, що перга при анемії покращує стан хворого набагато краще, ніж будь-який аптечний препарат, адже це захворювання вилікувати досить складно (деякі хворі страждають від нього все життя). Але до складу цього «чарівного» продукту, що виробляється смугастими трудівницями, входить велика кількість заліза, причому в активній формі, яка покращує синтез освіти гемоглобіну і пацієнт починає почуватись у кілька разів краще. Також до «бджолиного хліба» входить багато вітаміну К, який покращує в'язкість і плинність крові, перешкоджає її згортанню та знижує ризик розвитку внутрішніх кровотеч.Дія бджолиної перги на серце та судини Примітний той факт, що перга при гіпертонії не лише знижує тиск, а й покращує роботу серцевого м'яза. Вона майже на 40% складається з калію, а він бере участь у проведенні нервових імпульсів і контролює надходження рідини в клітини і вихід її з них (саме калій відповідає за нормальний тиск, тому що занадто багато рідини його піднімає, а недолік його опускає). Вчені провели дослідження, в ході яких вони розділили людей з гіпертонією на дві однакові групи, лише одні два тижні харчувалися продуктами з високим вмістом калію, а інші їли все те, що хотіли і доповнювали свій раціон чайною ложечкою бджолиного хліба. Згідно з результатами даного дослідження, у 80% хворих, які харчувалися як завжди, і приймали пергу, тиск впав до 100-110 одиниць, у другій групі гіпертонія пройшла тільки у 20%. Крім цього вони довели, що калій на 24% знижує ризик розвитку інсульту, тому перга при інсульті є просто незамінним продуктом.Бджоли лікують псоріаз. Псоріаз вважається хворобою, механізм розвитку якої залишається невідомим, але згідно з однією з теорій його виникнення, він розвивається на тлі сильної зашлакованості організму та постійних нервових стресів. Так ось перга при псоріазі допомагає тим, що вона очищає кров від шлаків та різноманітних токсинів, а також покращують настрій, що сприяє зникненню псоріатичних бляшок, а також усуненню сверблячки та печіння, які часто їх супроводжують..Особливості прийому:Вчені знайшли ключ до розшифровки програми оздоровлення, закладеної бджолами. Цим людським ключиком виявилася людська слина. Тобто цей препарат необхідно розсмоктувати, як цукерку, і в жодному разі не запивати водою протягом півгодини після прийому, щоб засвоєння виходило через слизову оболонку порожнини рота і стравоходу.Гіпертонікам – до їжі за 30-40 хв. (ефективно знижується тиск)Гіпотонікам і з нормальним тиском – через 30-40 хвилин після їжі. Разова доза перги, що забезпечує стимуляцію захисних сил організму, для дорослих знаходиться в межах 1 - 2 г, для дитини - 0,5 г на день протягом 1,5 міс. Що особливо цінно – препарат не має жодних протипоказань (за винятком людей з алергією на продукти бджільництва), з метою профілактики його можна вживати всім: і дорослим і дітям, але, звичайно, по одному разу на день у межах зазначеної вище дози.