Кардамон 100 г Кардамон 100 г Код/Артикул 116

Кардамон 100 г Кардамон 100 г Код/Артикул 116 від компанії greencard - фото 1
363 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
116

Опис

Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. На низці із шафраном і ваніллю, це одна з найдорожчих спецій. Завдяки універсальним властивостям, кардамон можна використовувати як приправу до м'яса, ковбас, паштетів і птиці, а також для випікання, чаю та міцних напоїв. Мелений кардамон часто застосовується в приготуванні страв індійської та інших азійських кухонь.Кардамон заливають окропом водою, кип'ятять кілька хвилин на малому вогні, десять хвилин настоюють і проціджують. Такий настій додають у чорний або зелений чай, приправлений лимоном, медом або цукром. За бажання можна додати в чай трохи молока.Тонізувальні властивості кардамону в каві зумовлені наявністю в цій пряності вітамінів групи B. Коли зерна потрапляють у гарячу воду, активні речовини з них вивільняються. Хімічні компоненти кавових зерен вступають із ними в реакцію, що зумовлює смакові та корисні властивості приготованого напою. Типи переведення Переклад текстіврусскийукраїнськаВихідний текст Na ryadu s shafranom i vanil'yu, eto odna iz samykh dorogikh spetsiy. Blagodarya universal'nym svoystvam, kardamon mozhno ispol'zovat' v kachestve pripravy k myasu, kolbasam, pashtetam i ptitse, a takzhe dlya vypechki, chaya i krepkikh napitkov. Molotyy kardamon chasto primenyayetsya v prigotovlenii blyud indiyskoy i drugikh aziatskikh kukhon'. Kardamon zalivayut kipyashchey vodoy, kipyatyat neskol'ko minut na malom ogne, desyat' minut nastaivayut i protsezhivayut. Takoy nastoy dobavlyayut v chernyy ili zelenyy chay, pripravlennyy limonom, medom ili sakharom. Pri zhelanii mozhno dobavit' v chay nemnogo moloka. Toniziruyushchiye svoystva kardamona v kofe obuslovleny nalichiyem v etoy pryanosti vitaminov gruppy V. Kogda zerna popadayut v goryachuyu vodu, aktivnyye veshchestva iz nikh vysvobozhdayutsya. Khimicheskiye komponenty kofeynykh zeren vstupayut s nimi v reaktsiyu, chto obuslovlivayet vkusovyye i poleznyye svoystva prigotovlennogo napitka.Ще 883 / 5 000Результати переведенняПерекладПоруч із шафраном та ваніллю, це одна з найдорожчих спецій. Завдяки універсальним властивостям, кардамон можна використовувати як приправу до м'яса, ковбас, паштетів і птиці, а також для випічки, чаю та міцних напоїв. Мелений кардамон часто застосовується у приготуванні страв індійської та інших азійських кухонь. Кардамон заливають окропом, кип'ятять кілька хвилин на малому вогні, десять хвилин наполягають і проціджують. Такий настій додають у чорний чи зелений чай, приправлений лимоном, медом чи цукром. За бажання можна додати в чай трохи молока. Тонізуючі властивості кардамону в каві обумовлені наявністю в цій прянощі вітамінів групи В. Коли зерна потрапляють у гарячу воду, активні речовини їх вивільняються. Хімічні компоненти кавових зерен вступають із нею у реакцію, що зумовлює смакові та корисні властивості приготовленого напою.