Гліцерин 99,8% фарм. (харчовий) 1л Код/Артикул 46 Глиц-1л
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Наша компанія імпортує і продає гліцерин як для роздрібних клієнтів у фасовці 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, а також для оптових клієнтів від 200 кг (фасовка в бочках) і 1000 кг (фасовка в єврокубах). Працюємо за готівку і безалічний обчислення. Чистота гліцерина не менша за 99,8%. Країна - виробник: Німеччина, Польща, Малазія.
У Вашу тару також є можливість налити.
Оптові партії супроводжуються сертифікатами якості для підтвердження якості продукту.
- миловарне виробництво
- косметологія, як сировина для косметики
- Харчова промисловість
- Добавка в рідини для електронних цигарок
- фармакологія
- Для особи, рук, тіла використовуються як звужуючого компонента.
- для виготовлення незамерзаючих розчинів
- як добавка в крем для взуття
- скульптуро-глиняне виробництво
- Для здати вина, оцту, пива, лікеру та різних консервів, яким він надає солодкий смак і захищає від скисання.
- антисептик
- Аграрна промисловість, для влаштування насіння
Що таке гліцерин?
Гліцерин належить до триатомного спирту. Так називаються органічні сполуки, в яких 3 групи НО. Вони називаються гідроксилами. У триатомних спиртах кожен з них прикріплений до окремого атома вуглецю.
'Пропан' - це основний алкан. Алканами в хімії називають парафіни. Отже, гліцерина ґрунтується на лінійному вуглеводні з простими зв’язками.
Який гліцерин зовні і які його властивості?
Безбарвна в’язка рідина без запаху. Солодкий на смак, чому і отримала свою назву (грецькою. γλυκερός — сладкий). Має молярну масу 92,09 г/моль, відносна щільність {\displaystyle d_{4}^{20}} = 1,260, коефіцієнт переломлення {\displaystyle n_{D}^{20}} = 1,4740. Температура плавлення становить 17,9 °C, кипить при 20 °C, частково розкладається. Гігроскопичено, поглинає воду з атмосфери в кількості до 40 % від власної маси. З водою, метанолом, етанолом, ацетоном змішується в будь-яких пропорціях, але не розчинимо в ефірі і хлороформі, хоча й здатний розчинятися в їх смсях з етанолом.
Під час розчину гліцерина у воді виділяється теплота і відбувається контракція - Зменшує об'єм розчину. Сміші гліцерина з водою мають значно нижчу температуру плавлення, ніж будь - яка окрема речовина, наприклад, під час масового вмісту гліцерину в 66,7 % його суміш з водою буде замерзати при ❑46,5 °C.